Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Chibig anuncia la campanya de Kickstarter de Koa and the Five Pirates of Mara

Chibig ha fet pública la pàgina de la campanya de Kickstarter per a Koa and the Five Pirates of Mara, el projecte codesenvolupat amb les empreses catalanes Talpa Games i Undercoders, que començarà el 4 de maig.

Koa and the Five Pirates of Mara segueix l’èxit de Summer in Mara i Mail Mole com a aventura de plataformes en 3D plena de color, ambientada en un nou arxipèlag de Mara. En el joc, acompanyarem a Koa i Napopo en la seva missió per recuperar un tresor robat per un grup de pirates a través de 8 mons: des de volcans perillosos fins a platges paradisíaques.

La campanya de Kickstarter començarà el 4 de maig i durarà 30 dies, amb un enfocament especial en les recompenses físiques. Per això, Tesura Games s’uneix a aquesta campanya juntament amb els 3 estudis per fer realitat l’edició física de Koa and the Five Pirates of Mara per a Nintendo Switch i PlayStation.

Després de l’èxit de la campanya de Kickstarter anterior de l’equip amb Mika and the Witch’s Mountain, Chibig volia replicar una de les recompenses més sol·licitades per la comunitat amb una figura de Koa i Napopo, que estarà disponible des del principi de la campanya.