Ordinador PlayStation Xbox

Deliver Us Mars celebra el seu èxit amb una gran actualització

Frontier Foundry i KeokeN Interactive han anunciat una gran actualització per al seu joc d’aventures de ciència-ficció, Deliver Us Mars. L’actualització, que ja es pot descarregar a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC a través de Steam i Epic Games Store, inclou millores visuals i ajustos en tot el joc.

Els propietaris de consoles de nova generació tindran una opció de Mode Qualitat per millorar l’experiència de joc. S’ha afegit el suport per als gallets adaptatius del DualSense a PS5. L’actualització també inclou ajustos addicionals d’accessibilitat per fer el joc accessible a un públic més ampli. Per als jugadors de PC, ara hi ha suport per a l’AMD FidelityFX Super Resolution 2.1, que permet una millora dels gràfics i el rendiment.

Deliver Us Mars es va llançar el 2 de febrer i ha estat elogiat per la seva història i el repartiment de veus. Dexerto va valorar el joc amb 4 de 5 estrelles i el va definir com «absolutament imprescindible per als fans del gènere». PC Games li va donar una puntuació de 8 de 10 i el va descriure com «una aventura de ciència-ficció atmosfèrica que explica una història emocionant».

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content