Mòbil

Monopoly arriba a dispositius mòbils amb la seva versió definitiva

Scopely i Hasbro han llançat un nou joc per a mòbils anomenat MONOPOLY GO!, que barreja el clàssic joc amb noves experiències i mons immersius. El joc inclou peces familiars com el cotxe de carreres i el barret de copa, minijocs, joc competitiu i àlbums d’adhesius. Els jugadors poden construir un imperi immobiliari, recollir propietats i treballar junts amb amics per millorar les seves fortunes. Amb tornejos i esdeveniments diaris, MONOPOLY GO! vol unir la comunitat global de fans de MONOPOLY.

Cynthia Williams, presidenta de Wizards of the Coast i Hasbro Games a Hasbro, ha compartit: «Pensem que aquesta nova visió de l’experiència MONOPOLY continuarà reunint amics i familiars, ja sigui per ajudar a enriquir-se mútuament, o per reclamar les seves pròpies riqueses».

MONOPOLY GO! ja es pot descarregar de manera gratuïta des de la Play Store i l’App Store.