Ordinador PlayStation

Zool Redimensioned arribarà a PlayStation 4 amb nous modes multijugador

Zool Redimensioned, la versió reimaginada del clàssic joc d’Amiga llançat el 1992 per Gremlin Graphics, arribarà a PlayStation 4 el 16 de maig. Desenvolupat per Sumo Digital Academy, el joc presenta vuit mons que els jugadors hauran d’explorar, per tal de salvar l’univers del malvat Krool. El joc també introdueix nous modes multijugador locals, incloent-hi Zool’s Gold, Rool of Zool i Ball Brawl, afegint un nou nivell d’emoció i competició al clàssic joc de plataformes.

El Dr. Jacob Habgood, director de Col·laboracions Educatives, va expressar la seva emoció per al llançament de Zool Redimensioned a PlayStation, afirmant que els aprenents de la Sumo Digital Academy han treballat de valent per capturar l’essència del joc original mentre el fan accessible a nous públics. La Sumo Digital Academy és la primera de la indústria dels videojocs del Regne Unit a ser reconeguda pel govern. Amb el seu programa d’aprenentatge, creen noves vies cap a la indústria dels videojocs i proporcionen una oportunitat per als aspirants a desenvolupadors de jocs per perfeccionar les seves habilitats.

Zool Redimensioned està actualment disponible a Steam. L’actualització gratuïta amb els nous modes de joc arribarà el 16 de maig, juntament amb l’estrena del joc a PlayStation 4.