Nintendo PlayStation Xbox

Anunciada una gran col·lecció de jocs de IREM

ININ Games, Tozai Games i IREM s’han unit per llançar la col·lecció IREM, una sèrie de cinc volums de jocs clàssics d’Arcade, alguns dels quals mai havien estat disponibles a occident.

IREM, famós pels seus icònics jocs de recreatives dels anys 80, ha assolit fama internacional i ara, amb la col·lecció IREM, els jugadors de tot el món poden experimentar alguns dels seus títols més estimats. El primer volum de la col·lecció està previst que es llanci a finals d’any i inclourà Image Fight, Image Fight II i X Multiply.

Image Fight porta als jugadors a una emocionant aventura a través d’una invasió alienígena mentre piloten per l’espai. La versió del PC Engine de 1990, que anteriorment només estava disponible al Japó, i la versió NES de 1990, venuda al Japó i a Amèrica del Nord, també s’inclouran en la col·lecció. Image Fight II ofereix una narrativa més àmplia, nous enemics, gràfics i jugabilitat millorats, mentre que X Multiply porta als jugadors a una aventura a través d’un món biològic únic amb tentacles que es poden utilitzar com a armes o escut.

“Estem emocionats de portar la col·lecció IREM a una nova audiència i, finalment, donar als fans d’aquests jocs clàssics l’oportunitat de provar títols que abans no estaven disponibles a Occident”, va dir Tak Fujii, CEO de Tozai Games.

Les col·leccions es llançaran digitalment a Xbox, mentre que a Nintendo Switch, i a PlayStation 4 i 5, es llançaran tant digitalment com físicament. Més detalls pròximament.

1 comentari

  1. Nous detalls sobre el primer volum de irem Collection - Nou Joc

    25/04/2023

    […] com ja vam anunciar, Tozai Games i ININ s’han unit per llançar irem Collection, una sèrie de jocs arcade japonesos que estaran disponibles a les plataformes de jocs modernes de […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content