Nintendo PlayStation Xbox

Anunciada una gran col·lecció de jocs de IREM

ININ Games, Tozai Games i IREM s’han unit per llançar la col·lecció IREM, una sèrie de cinc volums de jocs clàssics d’Arcade, alguns dels quals mai havien estat disponibles a occident.

IREM, famós pels seus icònics jocs de recreatives dels anys 80, ha assolit fama internacional i ara, amb la col·lecció IREM, els jugadors de tot el món poden experimentar alguns dels seus títols més estimats. El primer volum de la col·lecció està previst que es llanci a finals d’any i inclourà Image Fight, Image Fight II i X Multiply.

Image Fight porta als jugadors a una emocionant aventura a través d’una invasió alienígena mentre piloten per l’espai. La versió del PC Engine de 1990, que anteriorment només estava disponible al Japó, i la versió NES de 1990, venuda al Japó i a Amèrica del Nord, també s’inclouran en la col·lecció. Image Fight II ofereix una narrativa més àmplia, nous enemics, gràfics i jugabilitat millorats, mentre que X Multiply porta als jugadors a una aventura a través d’un món biològic únic amb tentacles que es poden utilitzar com a armes o escut.

“Estem emocionats de portar la col·lecció IREM a una nova audiència i, finalment, donar als fans d’aquests jocs clàssics l’oportunitat de provar títols que abans no estaven disponibles a Occident”, va dir Tak Fujii, CEO de Tozai Games.

Les col·leccions es llançaran digitalment a Xbox, mentre que a Nintendo Switch, i a PlayStation 4 i 5, es llançaran tant digitalment com físicament. Més detalls pròximament.

1 comentari

  1. Nous detalls sobre el primer volum de irem Collection - Nou Joc

    25/04/2023

    […] com ja vam anunciar, Tozai Games i ININ s’han unit per llançar irem Collection, una sèrie de jocs arcade japonesos que estaran disponibles a les plataformes de jocs modernes de […]

Els comentaris estan tancats.