Ordinador

Holomento estrena una gran actualització de contingut

Holomento estrena una gran actualització de contingut

Holomento, l’emocionant joc d’acció RPG amb elements roguelite i de mort permanent, acaba de rebre una important actualització de contingut anomenada «Evenfall» a través de Steam i GOG. Aquesta actualització és un punt de referència significatiu en el desenvolupament del joc, afegint moltes noves funcionalitats, sistemes i contingut.

El joc ofereix un món enorme creat a mà que els jugadors poden influir amb el temps, mentre que les masmorres són generades procedimentalment. Els jugadors han de reconstruir pobles i ciutats, desbloquejar dreceres i completar diversos desafiaments. Han de recollir recursos, completar missions, lluitar contra monstres perillosos a la natura i explorar masmorres misterioses.

Actualització

L’actualització Evenfall és la més gran pel que fa a nous sistemes, funcionalitats i contingut que el joc ha rebut durant el seu accés anticipat. Els jugadors poden experimentar el nou Gremi de Viatgers, incloent-hi una nova masmorra. A més, el sistema de construcció i millora de les ciutats ha estat replantejat i redissenyat, i ara està connectat a una línia de missions completament desenvolupada. Els jugadors també poden enfrontar-se a innumerables nous enemics i moltes regions han estat actualitzades.

Quan Holomento es va llançar a l’accés anticipat l’abril del 2022, era un joc completament diferent. La retroalimentació de la comunitat va millorar el joc i va influir radicalment en tot el desenvolupament. Molts sistemes, incloent-hi el combat i les missions, s’han actualitzat en funció dels comentaris dels jugadors, configurant el joc en una barreja de gèneres única. Ara, el joc s’està omplint amb contingut per a inacabables hores de diversió.

Holomento ja està disponible en accés anticipat i acaba de rebre la seva actualització de contingut més gran fins al moment. Els jugadors interessats poden obtenir el joc amb un descompte del 20% i ajudar a configurar futures actualitzacions. El llançament complet està previst per al principi del 2024 a PC i possiblement altres sistemes.

Holomento promet oferir una experiència de joc emocionant amb una barreja d’elements d’acció RPG i roguelite. La retroalimentació de la comunitat ha influït significativament en el seu desenvolupament i els desenvolupadors han respost proporcionant més contingut, sistemes i funcionalitats per mantenir als jugadors immersos. Els jugadors poden esperar explorar el món enorme, reconstruir-lo i lluitar contra monstres perillosos a Holomento.

1 comentari

  1. Impressions – Holomento (accés anticipat) - Nou Joc

    25/04/2023

    […] per un equip minúscul. A més, encara queda molta feina per fer. A poc a poc, el joc va rebent actualitzacions de contingut i millores en la jugabilitat. Amb el suport de la comunitat i Deck13, estic convençut que […]

Els comentaris estan tancats.