Ordinador

Holomento estrena una gran actualització de contingut

Holomento, l’emocionant joc d’acció RPG amb elements roguelite i de mort permanent, acaba de rebre una important actualització de contingut anomenada «Evenfall» a través de Steam i GOG. Aquesta actualització és un punt de referència significatiu en el desenvolupament del joc, afegint moltes noves funcionalitats, sistemes i contingut.

El joc ofereix un món enorme creat a mà que els jugadors poden influir amb el temps, mentre que les masmorres són generades procedimentalment. Els jugadors han de reconstruir pobles i ciutats, desbloquejar dreceres i completar diversos desafiaments. Han de recollir recursos, completar missions, lluitar contra monstres perillosos a la natura i explorar masmorres misterioses.

Actualització

L’actualització Evenfall és la més gran pel que fa a nous sistemes, funcionalitats i contingut que el joc ha rebut durant el seu accés anticipat. Els jugadors poden experimentar el nou Gremi de Viatgers, incloent-hi una nova masmorra. A més, el sistema de construcció i millora de les ciutats ha estat replantejat i redissenyat, i ara està connectat a una línia de missions completament desenvolupada. Els jugadors també poden enfrontar-se a innumerables nous enemics i moltes regions han estat actualitzades.

Quan Holomento es va llançar a l’accés anticipat l’abril del 2022, era un joc completament diferent. La retroalimentació de la comunitat va millorar el joc i va influir radicalment en tot el desenvolupament. Molts sistemes, incloent-hi el combat i les missions, s’han actualitzat en funció dels comentaris dels jugadors, configurant el joc en una barreja de gèneres única. Ara, el joc s’està omplint amb contingut per a inacabables hores de diversió.

Holomento ja està disponible en accés anticipat i acaba de rebre la seva actualització de contingut més gran fins al moment. Els jugadors interessats poden obtenir el joc amb un descompte del 20% i ajudar a configurar futures actualitzacions. El llançament complet està previst per al principi del 2024 a PC i possiblement altres sistemes.

Holomento promet oferir una experiència de joc emocionant amb una barreja d’elements d’acció RPG i roguelite. La retroalimentació de la comunitat ha influït significativament en el seu desenvolupament i els desenvolupadors han respost proporcionant més contingut, sistemes i funcionalitats per mantenir als jugadors immersos. Els jugadors poden esperar explorar el món enorme, reconstruir-lo i lluitar contra monstres perillosos a Holomento.

1 comentari

  1. Impressions – Holomento (accés anticipat) - Nou Joc

    25/04/2023

    […] per un equip minúscul. A més, encara queda molta feina per fer. A poc a poc, el joc va rebent actualitzacions de contingut i millores en la jugabilitat. Amb el suport de la comunitat i Deck13, estic convençut que […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content