Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Anunciat un joc basat en els Funko Pop!

10:10 Games, en col·laboració amb Funko i Universal Games and Digital Platforms, ha llançat el primer tràiler del seu proper joc multijugador, Funko Fusion. El joc presenta personatges icònics de pel·lícules populars com ara Jurassic World, Retorn al futur, La cosa, Child’s Play 2, i altres superproduccions en forma de Funko Pop!, creant una nova versió dels jocs d’acció i aventura.

Arthur Parsons, director de disseny i cofundador del joc, va expressar la seva emoció pel projecte, dient: “Junts crearem una experiència de joc increïblement divertida, sorprenent, autèntica i que celebra la comunitat com mai, tot experimentat a través d’una lent de Funko”.

Dolly Ahluwalia, vicepresidenta sènior de llicències i marques emergents de Funko, va afegir que “Funko Fusion porta les coses a un nivell completament nou i dóna als nostres fans la capacitat d’interactuar amb els seus personatges preferits com mai abans”.

Jim Molinets, vicepresident sènior de producció d’Universal Games and Digital Platforms, va elogiar la nova versió que el joc presenta del gènere de la mescla, dient: “El joc connectarà als fans amb algunes de les seves marques preferides i moments clau de la història de maneres notables”.

Funko Fusion tindrà desenes de personatges jugables en forma de Funko Pop!, cadascun amb les seves pròpies personalitats i habilitats úniques. El multijugador en línia permet fins a quatre jugadors formar equips i lluitar contra enemics, explorar entorns vastos i resoldre puzles intrigants.

El joc és el títol de debut de 10:10 Games, un estudi cofundat per Jon Burton, cinc vegades guanyador del premi BAFTA i fundador de TT Games, i un equip de desenvolupadors experimentats coneguts pel seu treball en jocs basats en peces. Es preveu que Funko Fusion es llanci el 2024 a PC i consoles.