Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Creepy Syndrome ja disponible a PC i consoles en català

JanduSoft ha llançat The Creepy Syndrome, un nou joc d’antologia d’horror creat per l’estudi Boomfire Games. El joc ara està disponible, en català, a les principals plataformes, incloent-hi Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One i Xbox Series.

The Creepy Syndrome consta de quatre històries diferents d’horror amb múltiples finals, cadascuna de les quals es presenta en un estil únic. El joc ofereix diferents maneres de jugar per a cada història, i els jugadors experimentaran traumes passats, cultes ocults, un búnquer maleït i molt més. El joc també presenta un psiquiatre misteriós que analitza el jugador fent-los jugar a videojocs inquietants.

La nova proposta de JanduSoft i Boomfire Games ofereix un tipus de jugabilitat diferent. A mesura que es progressa en l’anàlisi del psiquiatre, el joc es torna més inquietant, deixant els jugadors amb certa incertesa. El joc està disponible per 4,99 euros a les diferents plataformes. A més, Projecte Ce Trencada ha jugat un paper crucial, per tal que el joc estigui disponible en català, afegint així a la seva accessibilitat i inclusivitat.