Ordinador PlayStation Xbox

Els Sims 4 assoleixen els 70 milions de jugadors

Maxis, l’estudi d’Electronic Arts, ha anunciat avui que Els Sims 4 ha arribat a més de 70 milions de jugadors arreu del món. Des del seu llançament el 2014, el joc s’ha convertit en tota una plataforma digital per a milions de persones per connectar amb idees i experiències sense límits. Després que la versió base d’Els Sims 4 es tornés disponible gratuïtament el novembre del 2022, més de 16 milions de nous jugadors s’han descarregat el joc fins a la data. A més, la mitjana d’usuaris setmanals ha augmentat un 53%.

Els Sims 4 també ha experimentat una expansió global amb el 75% dels nous jugadors únics ubicats fora d’Amèrica del Nord, incloent-hi zones com Brasil, França, Alemanya, el Regne Unit i Polònia. El catàleg del joc ha estat entusiàsticament acollit pels jugadors de nova adquisició, i hi ha hagut un augment significatiu en les descàrregues de contingut generat pels usuaris des de la galeria, des que la versió base del joc es va tornar gratuïta.

L’equip de Maxis està dedicat a desenvolupar noves i significatives experiències per a la creixent base d’usuaris d’Els Sims 4. Phillip Ring, el productor executiu del joc, ha expressat la seva sorpresa pel creixement de la comunitat durant els últims vuit anys i les nombroses maneres en què els jugadors continuen explorant la vida en el joc. Ring va destacar que Els Sims 4 continua sent un desplegament creatiu.