Núvol Ordinador

Utomik inclou 4 jocs de Tate Multimedia

Utomik ha anunciat una col·laboració amb Tate Multimedia. En virtut d’aquesta col·laboració, diversos dels seus jocs, incloent-hi Kao the Kangaroo, Urban Trial Playground, Urban Trial Tricky i Urban Trial Freestyle, estan ara disponibles a Utomik perquè els subscriptors els puguin gaudir. Sigui a PC, o mitjançant el núvol a dispositius Android i televisors intel·ligents.

Tate Multimedia és ben coneguda pels seus videojocs, molts dels quals ara estan disponibles per als subscriptors d’Utomik. Kao the Kangaroo, per exemple, porta els jugadors en un viatge per trobar el pare de Kao, on hauran de fer front a diversos desafiaments i aprendran sobre ells mateixos i el món que els envolta. En contrast, els jocs Urban Trial proporcionen als subscriptors una jugabilitat d’alta adrenalina que implica realitzar trucs increïbles en motocicletes personalitzades.

El servei de jocs d’Utomik, amb més de 1400 jocs, està disponible a través de dos plans de subscripció. El pla personal per 6,99 euros mensuals, i el pla familiar de quatre persones per 9,99 euros. El servei de núvol, en accés anticipat, està disponible a través del pla personal per 8,99 €, i el pla familiar de quatre persones per 12,99 € al mes.

Els subscriptors d’Utomik ara poden accedir a Kao the Kangaroo, Urban Trial Playground, Urban Trial Tricky i Urban Trial Freestyle a través de l’aplicació Utomik. El servei de jocs també proporciona una prova gratuïta de 14 dies. Donant als jugadors l’oportunitat de provar el servei abans de comprometre’s amb un pla de subscripció.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content