Nintendo PlayStation Xbox

PlateUp! arribarà a consoles i Game Pass aquest octubre

El joc de cuina PlateUp!, arribarà a Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S i Xbox One aquest octubre. PlateUp! és un caòtic joc de gestió que permet als jugadors cuinar i servir plats, dissenyar i decorar els seus restaurants i expandir el seu regne culinari.

Amb més d’un milió de còpies venudes a PC, PlateUp! obliga als jugadors a gestionar el seu restaurant, cuinant plats i servint clients per guanyar diners, desbloquejar nous equips i ampliar el seu establiment. El joc presenta acció cooperativa amb una àmplia selecció de plats. Els jugadors poden escollir el seu equipament, equipar la cuina, crear el seu menú i presentar els seus plats.

A més, PlateUp! permet als jugadors reorganitzar els seus restaurants al seu gust personal. Poden optar per un disseny de cuina d’alta tecnologia i augmentar la seva eficiència amb cintes transportadores. Els jugadors també poden utilitzar altres elements per optimitzar el funcionament del restaurant.

Les edicions físiques estàndard i de col·leccionista també s’estan preparant per a PlayStation 5 i Nintendo Switch en col·laboració amb Numskull Games. El joc arribarà a Game Pass de Xbox i PC el mateix dia de llançament, permetent als restauradors novells a les consoles Xbox Series X|S, Xbox One i Windows Store saltar directament a l’acció culinària.

«PlateUp! ha tingut un enorme èxit entre els jugadors de PC, així que estem encantats de portar-lo a les principals consoles», va dir Simon Byron, director editorial de Yogscast Games.