Nintendo PlayStation Xbox

PlateUp! arribarà a consoles i Game Pass aquest octubre

El joc de cuina PlateUp!, arribarà a Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S i Xbox One aquest octubre. PlateUp! és un caòtic joc de gestió que permet als jugadors cuinar i servir plats, dissenyar i decorar els seus restaurants i expandir el seu regne culinari.

Amb més d’un milió de còpies venudes a PC, PlateUp! obliga als jugadors a gestionar el seu restaurant, cuinant plats i servint clients per guanyar diners, desbloquejar nous equips i ampliar el seu establiment. El joc presenta acció cooperativa amb una àmplia selecció de plats. Els jugadors poden escollir el seu equipament, equipar la cuina, crear el seu menú i presentar els seus plats.

A més, PlateUp! permet als jugadors reorganitzar els seus restaurants al seu gust personal. Poden optar per un disseny de cuina d’alta tecnologia i augmentar la seva eficiència amb cintes transportadores. Els jugadors també poden utilitzar altres elements per optimitzar el funcionament del restaurant.

Les edicions físiques estàndard i de col·leccionista també s’estan preparant per a PlayStation 5 i Nintendo Switch en col·laboració amb Numskull Games. El joc arribarà a Game Pass de Xbox i PC el mateix dia de llançament, permetent als restauradors novells a les consoles Xbox Series X|S, Xbox One i Windows Store saltar directament a l’acció culinària.

«PlateUp! ha tingut un enorme èxit entre els jugadors de PC, així que estem encantats de portar-lo a les principals consoles», va dir Simon Byron, director editorial de Yogscast Games.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content