Jocs en català Ordinador PlayStation Xbox

DE-EXIT – Eternal Matters, el joc català que explora la vida més enllà de la mort

La desenvolupadora independent catalana, SandBloom Studio, i l’editora HandyGames, han anunciat el llançament del seu nou joc, DE-EXIT – Eternal Matters. L’aventura voxel ja es troba disponible a PC i consoles.

A DE-EXIT – Eternal Matters, els jugadors han de salvar una dimensió etèria al límit de l’aniquilació prenent el paper d’un esperit recentment mort. Els jugadors hauran d’explorar el misteriós Pla de la Memòria i utilitzar el seu enginy per resoldre puzles, desbloquejar passatges ocults i evitar els enemics amagats que hi ha a les ombres.

Inspirat per una pèrdua personal, DE-EXIT – Eternal Matters va ser originalment un projecte en solitari que ha crescut fins a un equip de dotze persones i una col·laboració amb l’editora alemanya HandyGames. El joc s’inspira en diverses mitologies, religions i cultures per crear una experiència única de la vida després de la mort.

DE-EXIT – Eternal Matters explora el cicle de la vida i la mort de manera reflexiva, amb un estil cinematogràfic de narració i un disseny voxel senzill però únic. El joc està disponible per a PC a través de Steam, GOG i Epic Games Store, així com per a PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S per 19,99 euros, amb un descompte del 20% en el llançament. Cal destacar, també, que el joc inclou el català com a llengua seleccionable.

L’objectiu de SandBloom Studio és crear jocs que combinin l’entreteniment amb un missatge que acompanyi els jugadors durant anys, oferint experiències que provoquin la reflexió. DE-EXIT – Eternal Matters no és cap excepció, i promet ser una aventura única i reflexiva que portarà els jugadors en un viatge més enllà de la mort.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content