Nintendo PlayStation

Process of Elimination ja disponible per a Nintendo Switch i PlayStation 4

Process of Elimination ja disponible per a Nintendo Switch i PlayStation 4

El darrer llançament de Nippon Ichi Software, Process of Elimination, ja està disponible per a Nintendo Switch i PS4. El joc posa als jugadors a la pell d’un detectiu novell, Wato Hojo, que es topa amb una gran investigació que està duent a terme l’Aliança de Detectius.

El grup d’elit de detectius s’ha reunit per fer seguiment al Quartering Duke, un notori assassí en sèrie responsable de més de cent assassinats. No obstant això, en un gir impactant, Hojo descobreix que l’assassí és un dels detectius amb qui està treballant a l’illa de Morgue.

Els jugadors han d’ajudar a Hojo i l’Aliança de Detectius a navegar per una complexa xarxa d’indicis i sospitosos per descobrir la veritable identitat del Quartering Duke. El joc promet una experiència emocionant plena de suspens i intriga, mentre els jugadors treballen per resoldre el misteri.

Process of Elimination és un joc de misteri de detectius que presenta àudio en japonès i textos en anglès. Es pot jugar per un sol jugador a Nintendo Switch o PS4. Nippon Ichi Software, el desenvolupador darrere del joc, és conegut per la seva experiència en crear experiències de joc immersives.

Amb el joc ara disponible, els fans dels jocs de detectius poden submergir-se en el món emocionant de Process of Elimination i ajudar Hojo i l’Aliança de Detectius a resoldre el cas del Quartering Duke.