Nintendo PlayStation Xbox

Ultra Pixel Survive fa el salt a les consoles de la mà de Ratalaika Games

Ratalaika Games i Gold Skull Studios han estrenat Ultra Pixel Survive, un joc de supervivència RPG retro per a PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch. El joc ja havia vist 500.000 descàrregues a Android i havia rebut nombrosos elogis.

Ultra Pixel Survive presenta un sistema de combat en temps real, construcció d’estructures, conreu, batalles contra caps de nivell, i personatges amb habilitats i estadístiques úniques. L’objectiu del joc és enfrontar-se a monstres i caps de nivell mentre intenta sobreviure el màxim de temps possible recol·lectant recursos i construint eines i estructures per defensar-se.

La presentació senzilla del joc, el sistema de menús intuïtiu i la interfície estan pensats tant per al jugador experimentat com el novell. Ultra Pixel Survive ofereix una experiència desafiadora per als jugadors que busquen un nou repte.

Sobre Ratalaika

Ratalaika Games és una editora independent que s’ha associat amb Gold Skull Studios, un desenvolupador de jocs indie amb seu al Brasil. La seva col·laboració ha donat lloc a un joc que combina elements d’acció, RPG i supervivència.

Els jugadors que han gaudit de la versió d’Android de Ultra Pixel Survive ara poden jugar al joc a les consoles. Amb la seva jugabilitat, Ultra Pixel Survive està a punt de captar l’atenció d’un nou públic a les consoles.