Ordinador PlayStation Xbox

L’esperat Dead Island 2, ja disponible a PC i consoles

Dead Island 2, el joc tan esperat de matar zombis de Dambuster Studios i Deep Silver, ja està disponible avui després d’una llarga espera. El joc està ambientat a Los Angeles, que ha rebut el sobrenom de «HELL-A» a causa del virus mortal que ha assolat la ciutat.

A Dead Island 2, els jugadors controlaran un dels sis supervivents convertits en assassins, cadascun amb la seva pròpia personalitat i una àmplia gamma d’habilitats que es poden personalitzar mitjançant el nou sistema de targetes d’habilitats. Els jugadors hauran d’emprendre un viatge èpic a través de la ciutat, coneixent una sèrie de personatges estranys i explorant llocs coneguts com Beverly Hills, Venice Beach i Santa Monica per descobrir la veritat darrere de l’epidèmia.

Matar zombis és més divertit que mai gràcies al sistema «F.L.E.S.H.» del joc, que fa que la desmembració sigui realment gòtica. El joc ofereix una gran quantitat d’armes, modificacions i habilitats per equipar, permetent una personalització completa. Hi ha desenes de tipus de zombis diferents, cadascun amb les seves pròpies mutacions, atacs i variacions temàtiques de Los Angeles.

Si els jugadors necessiten ajuda, el joc també ofereix un mode cooperatiu per a fins a tres jugadors.

Dead Island 2 ja està disponible a Xbox Series X i Xbox One, PlayStation 5 i PlayStation 4, i a la botiga d’Epic Games per a PC. Els fans dels jocs de zombis no es poden perdre aquesta proposta de Dambuster Studios i Deep Silver.

1 comentari

  1. Dead Island 2 supera el milió de vendes - Nou Joc

    21/04/2023

    […] del llançament mundial de Dead Island 2 el divendres 21 d’abril, Deep Silver i Dambuster Studios han anunciat que han venut més […]

Els comentaris estan tancats.