Nintendo Ordinador PlayStation

Labyrinth of Zangetsu mostra la seva inspiració en l’art japonès

El darrer joc de PQube i ACQUIRE, Labyrinth of Zangetsu, ja està disponible per a Steam, PlayStation 4 i Nintendo Switch, per 29,99 euros. El joc se situa a la ciutat il·luminada de Ido, on el món ha estat envoltat per la foscor. Els jugadors han de formar un equip de guerrers per aventurar-se dins dels laberints i salvar la terra.

El joc presenta gràfics inspirats en pinzellades de caràcter japonès, que barreja la tradicional art japonesa amb el disseny modern. A mesura que els jugadors avancin en el joc, trobaran terrífics éssers Yokai basats en el folklore japonès. La banda sonora immersiva del joc, basada en música japonesa tradicional, afegeix una capa addicional d’autenticitat i intriga al món del joc.

Per a tenir una oportunitat contra aquests esperits malèvols, els jugadors han de personalitzar el seu heroi adaptant cada estadística i habilitat a les seves necessitats específiques. Labyrinth of Zangetsu presenta un sistema de batalla estratègic per torns que permet als jugadors estructurar el seu equip.

La narrativa del joc es desvetlla a mesura que els jugadors completen missions i descobreixen llegendes ocultes. Cada laberint té una varietat d’enemics únics per a cada entorn, per la qual cosa prendre nota de la seva forma i atacs és crucial per a tenir l’avantatge durant la batalla.