Ordinador PlayStation Xbox

Street Fighter 6 Showcase mostra una allau de novetats

La presentació Street Fighter 6 Showcase es va celebrar ahir, amb Lil Wayne com a presentador. L’esdeveniment va donar als fans un primer tast del pròxim joc, incloent-hi el World Tour, batalles personalitzades d’avatars, funcions d’accessibilitat, el pla del primer any i una demo, disponible ara a PlayStation 5 i PlayStation 4. La demo estarà disponible a Xbox i Steam el 26 d’abril.

«World Tour», un mode de joc per a un sol jugador, va ser una de les funcions destacades durant l’esdeveniment. Ofereix als jugadors l’oportunitat de crear els seus propis avatars personalitzats, conèixer personatges icònics i experimentar el món de Street Fighter. Els jugadors també poden utilitzar objectes i menjar per recuperar salut o adquirir millores. A més, els jugadors poden augmentar el seu vincle amb els mestres donant-los regals i completant missions.

Les batalles personalitzades d’avatars són una altra nova funció de Street Fighter 6. Els jugadors poden crear el seu personatge únic i després entrar al Battle Hub per unir-se a les batalles personalitzades d’avatars contra altres jugadors en línia. A més, Street Fighter 6 ofereix un disseny de so innovador, que informa els jugadors de la distància que els separa dels seus oponents, el nivell de l’atac i si es tracta d’un «cross-up».

El joc ofereix una varietat d’experiències clàssiques de joc de lluita, com el «Mode Arcade» i les partides classificatòries. També introdueix nous modes com «Extreme Battle», que afegeix regles que els jugadors han de seguir, i la funció de danys de batalla. Aquesta última permet als personatges suar, desenvolupar cops i ferides i mostrar altres senyals de batalles intenses.

Mirada a futur

El primer any de Street Fighter 6 inclourà quatre personatges nous: Rashid, A.K.I., Ed i Akuma. Els personatges estaran inclosos com a mestres en el World Tour després del seu llançament i també estaran disponibles a les edicions Deluxe i Ultimate de Street Fighter 6.

Street Fighter 6 s’ha compromès a donar suport a una major accessibilitat, i ofereix tutorials detallats, guies de personatges i proves de combos, que proporcionen una base sòlida per a cada personatge. A més, els jugadors també poden realitzar els moviments especials del seu personatge prement el botó d’atac automàtic en el «Dynamic Control Type».

Els fans del joc poden jugar la demo ara a PlayStation 5 i PlayStation 4, o a partir del 26 d’abril a Xbox i Steam. El joc complet estarà disponible el 2 de juny.