Ordinador PlayStation Xbox

Street Fighter 6 Showcase mostra una allau de novetats

La presentació Street Fighter 6 Showcase es va celebrar ahir, amb Lil Wayne com a presentador. L’esdeveniment va donar als fans un primer tast del pròxim joc, incloent-hi el World Tour, batalles personalitzades d’avatars, funcions d’accessibilitat, el pla del primer any i una demo, disponible ara a PlayStation 5 i PlayStation 4. La demo estarà disponible a Xbox i Steam el 26 d’abril.

«World Tour», un mode de joc per a un sol jugador, va ser una de les funcions destacades durant l’esdeveniment. Ofereix als jugadors l’oportunitat de crear els seus propis avatars personalitzats, conèixer personatges icònics i experimentar el món de Street Fighter. Els jugadors també poden utilitzar objectes i menjar per recuperar salut o adquirir millores. A més, els jugadors poden augmentar el seu vincle amb els mestres donant-los regals i completant missions.

Les batalles personalitzades d’avatars són una altra nova funció de Street Fighter 6. Els jugadors poden crear el seu personatge únic i després entrar al Battle Hub per unir-se a les batalles personalitzades d’avatars contra altres jugadors en línia. A més, Street Fighter 6 ofereix un disseny de so innovador, que informa els jugadors de la distància que els separa dels seus oponents, el nivell de l’atac i si es tracta d’un «cross-up».

El joc ofereix una varietat d’experiències clàssiques de joc de lluita, com el «Mode Arcade» i les partides classificatòries. També introdueix nous modes com «Extreme Battle», que afegeix regles que els jugadors han de seguir, i la funció de danys de batalla. Aquesta última permet als personatges suar, desenvolupar cops i ferides i mostrar altres senyals de batalles intenses.

Mirada a futur

El primer any de Street Fighter 6 inclourà quatre personatges nous: Rashid, A.K.I., Ed i Akuma. Els personatges estaran inclosos com a mestres en el World Tour després del seu llançament i també estaran disponibles a les edicions Deluxe i Ultimate de Street Fighter 6.

Street Fighter 6 s’ha compromès a donar suport a una major accessibilitat, i ofereix tutorials detallats, guies de personatges i proves de combos, que proporcionen una base sòlida per a cada personatge. A més, els jugadors també poden realitzar els moviments especials del seu personatge prement el botó d’atac automàtic en el «Dynamic Control Type».

Els fans del joc poden jugar la demo ara a PlayStation 5 i PlayStation 4, o a partir del 26 d’abril a Xbox i Steam. El joc complet estarà disponible el 2 de juny.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content