Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Demon Skin arribarà molt aviat a consoles

Demon Skin, el nou joc d’acció de ESDigital Games i Ludus Future, arribarà a múltiples plataformes el 5 de maig del 2023. El joc estarà disponible a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One i Nintendo Switch. Molt aviat també es llançarà a PC, via l’Epic Games Store.

Demon Skin combina mecàniques úniques de combat, elements de joc de rol, i fins i tot alguns elements de plataforma. El joc es desenvolupa en un món de fantasia fosc, on els jugadors assumeixen el paper d’un membre de l’Orde dels Viatjants, que posseeixen poders divins sobrehumans. El protagonista presencia un sinistre ritual de restauració d’un poderós artefacte antic. A causa de l’energia de l’artefacte, es converteix instantàniament en un dimoni.

Per recuperar la seva aparença humana, el jugador necessitarà recuperar l’artefacte, cosa que el portarà a lluitar contra hordes de dimonis. Gràcies al sistema de combat, els jugadors poden crear les seves pròpies tàctiques combinant postures amb diversos tipus d’armes.

Per celebrar el llançament a les consoles, el joc tindrà un descompte del 20% durant la primera setmana en totes les plataformes (a PlayStation, estarà limitat als membres de PlayStation Plus). A més, ESDigital Games ha anunciat que el joc inclourà de forma gratuïta el DLC prèviament llançat a Steam, «Crossroad of the World», que explora el passat del personatge principal abans de convertir-se en un dimoni.

Demon Skin arribarà a les principals consoles el 5 de maig amb un preu de 9,99 euros.