Mòbil Ordinador

Torchlight: Infinite s’estrenarà el 9 de maig

XD Games, la companyia de desenvolupament de videojocs amb seu a Shanghai, ha anunciat que el seu últim joc de rol d’acció, Torchlight: Infinite, s’estrenarà a nivell mundial el 9 de maig. Aquest anunci s’ha realitzat durant un esdeveniment en directe de la comunitat, on XD Games ha revelat que el joc serà completament gratuït tant en PC com en dispositius mòbils.

Torchlight: Infinite va tenir un període d’èxit en la seva versió de beta oberta. La nova temporada, titulada «Cube of Rapacity», arribarà el mateix dia que l’estrena mundial del joc. Aquesta temporada inclou nou contingut i característiques jugables, incloent-hi un darrer personatge jugable, que pot fer explotar els enemics amb bombes.

Un dels canvis més importants del joc és la introducció del «Cube of Rapacity», una nova mecànica que permet als jugadors obtenir recompenses en la nova temporada. Tanmateix, aquesta mecànica, penalitzarà els jugadors que siguin massa avariciosos.

XD Games també ha treballat en altres característiques noves, incloent-hi una revisió completa de la creació d’equipament, que permet als jugadors crear equipament més aviat i actualitzar-lo amb més freqüència. Els caçadors també poden crear i unir-se a gremis, comunicar-se amb amics i aconseguir recompenses dels esdeveniments.

Torchlight: Infinite passarà oficialment d’accés anticipat a Steam, a la versió de llançament mundial el 9 de maig. A més, ha estat optimitzat per a Steam Deck. XD Games planeja continuar afegint més contingut i característiques al joc.

1 comentari

  1. Torchlight: Infinite ja disponible, amb una entrevista a David Brevik - Nou Joc

    23/04/2023

    […] sèrie de jocs de rol, ha estat llançada a tot el món amb una jugabilitat actualitzada i una nova temporada de contingut. El joc, desenvolupat per XD Games, ofereix una llista diversa de herois, opcions de […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content