Ordinador

Redgar: The Space Viking, un joc d’estil Hotline Miami de vikings a l’espai exterior

Bonus Stage Publishing ha anunciat un nou acord amb Kamara Creations per publicar el seu nou títol, Redgar: The Space Viking. Un joc que transporta els jugadors a un món retro-futurista que combina l’edat mitjana amb la ciència-ficció.

La història segueix a Redgar, un viking espacial, mentre emprèn la missió de salvar la seva família de les urpes d’un règim que busca conquerir el món amb l’ajuda de déus antics. Redgar: The Space Viking compta amb nivells que permeten als jugadors explorar naus espacials i masmorres tenebroses. Els jugadors poden optar per desfer-se dels seus enemics de forma silenciosa, o bé per un estil de joc més agressiu, utilitzant una varietat d’armes. El joc també ofereix un escut d’energia que els jugadors poden fer servir per reflectir els projectils dels seus enemics.

Kamara Creations ja ha publicat una versió de prova del joc a Steam, permetent als jugadors tastar-lo abans del seu llançament oficial. Segons els desenvolupadors, el joc promet una experiència de joc ràpida i explosiva que deixarà els jugadors amb ganes de més. Aquelles persones que siguin fans dels jocs estil Hotline Miami, se sentiran com a casa!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.