Ordinador

Desktop Dungeons: Rewind arriba a PC amb un descompte temporal

PRISMATIKA i QCF Design han anunciat el llançament del seu últim joc, Desktop Dungeons: Rewind, que ja es troba disponible a PC, a través de Steam i Humble. A més, els jugadors que tinguin la versió original de Desktop Dungeons a la seva biblioteca, rebran Desktop Dungeons: Rewind gratuïtament a través de Steam.

Per celebrar el llançament, Desktop Dungeons: Rewind està disponible amb un descompte del 15% per un temps limitat, fins al 25 d’abril de 2023.

Desktop Dungeons: Rewind és una versió en 3D del joc icònic de puzles, Desktop Dungeons, que es va llançar fa una dècada. La nova versió presenta gràfics i jugabilitat actualitzats que ofereixen acció i estratègia als jugadors. El joc ha guanyat diversos premis, entre ells el premi Excellence in Design als IGF Awards.

Desktop Dungeons: Rewind porta als jugadors a una aventura on poden triar entre una diversa selecció d’aventurers i explorar masmorres. En aquest joc, explorar pot ajudar als jugadors a recuperar salut i mana. Però han de planificar bé la seva ruta per fer front a l’enemic final. Desktop Dungeons: Rewind també permet als jugadors provar diferents estratègies retrocedint a un punt anterior del joc després de morir. A més, inclou desafiaments diaris en línia on els jugadors poden competir amb els seus amics per veure qui és el millor explorador.

Amb els seus gràfics actualitzats i noves mecàniques de jugabilitat, Desktop Dungeons: Rewind ofereix als jugadors l’oportunitat de convertir-se en un explorador de masmorres.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content