Ordinador

Desktop Dungeons: Rewind arriba a PC amb un descompte temporal

PRISMATIKA i QCF Design han anunciat el llançament del seu últim joc, Desktop Dungeons: Rewind, que ja es troba disponible a PC, a través de Steam i Humble. A més, els jugadors que tinguin la versió original de Desktop Dungeons a la seva biblioteca, rebran Desktop Dungeons: Rewind gratuïtament a través de Steam.

Per celebrar el llançament, Desktop Dungeons: Rewind està disponible amb un descompte del 15% per un temps limitat, fins al 25 d’abril de 2023.

Desktop Dungeons: Rewind és una versió en 3D del joc icònic de puzles, Desktop Dungeons, que es va llançar fa una dècada. La nova versió presenta gràfics i jugabilitat actualitzats que ofereixen acció i estratègia als jugadors. El joc ha guanyat diversos premis, entre ells el premi Excellence in Design als IGF Awards.

Desktop Dungeons: Rewind porta als jugadors a una aventura on poden triar entre una diversa selecció d’aventurers i explorar masmorres. En aquest joc, explorar pot ajudar als jugadors a recuperar salut i mana. Però han de planificar bé la seva ruta per fer front a l’enemic final. Desktop Dungeons: Rewind també permet als jugadors provar diferents estratègies retrocedint a un punt anterior del joc després de morir. A més, inclou desafiaments diaris en línia on els jugadors poden competir amb els seus amics per veure qui és el millor explorador.

Amb els seus gràfics actualitzats i noves mecàniques de jugabilitat, Desktop Dungeons: Rewind ofereix als jugadors l’oportunitat de convertir-se en un explorador de masmorres.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.