Nintendo

Nintendo anuncia l’emissió d’un Indie World pel 19 d’abril

Aquest migdia, Nintendo ha anunciat que demà s’emetrà una nova presentació «Indie World». Aquestes emissions, a diferència dels «Nintendo Direct» convencionals, se centren a promocionar jocs independents, sense importar el gènere i la categoria.

El pròxim Indie World, que s’emetrà als canals oficials de Nintendo a les 18:00 hores, tindrà una durada aproximada de 20 minuts. Com és habitual, molts seguidors i fans de la saga Hollow Knight esperen amb ànsies novetats sobre Silksong, la seva seqüela. Està per veure si els seus somnis es compliran. Sigui com sigui, compartirem amb vosaltres tots els jocs que s’anunciïn!

Si voleu seguir l’esdeveniment en directe, us convidem a fer-ho amb la companyia de Nintenhype.cat, la comunitat catalana de Nintendo, que ja han anunciat que emetran les seves reaccions als diferents anuncis.