Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Devolver Digital anuncia KarmaZoo, un nou títol cooperatiu

Pastagames i Devolver Digital presenten la seva darrera creació: KarmaZoo, un caòtic i divertit joc de plataformes multijugador per a fins a 10 jugadors. El joc fomenta la connexió, la cooperació i ser una bona persona. A KarmaZoo, prens el control d’un dels 50 animals pixelats, i utilitzes les seves habilitats per ajudar-te a tu i al teu equip a trobar la felicitat a través de la cooperació.

En el «mode Loop», treballes en equip amb els teus amics, o desconeguts en línia, per superar una sèrie de nivells dinàmics. Cada vegada més desafiants, que s’adapten a la mida del teu equip i als personatges que hagis triat. El millor de KarmaZoo és que cada cosa bona que facis, d’una manera o altra, et farà guanyar Karma. El qual pots fer servir per desbloquejar nous personatges per a futures partides.

No obstant això, si un dia et lleves amb el peu esquerre, hi ha el «mode Tòtem» que permet que fins a 8 jugadors s’enfrontin en una sèrie de minijocs. El joc té una jugabilitat accessible, compatibilitat multiplataforma entre PC i consoles, un peculiar sistema de comunicació basat en emoticones i suport per a 22 idiomes. Per desgràcia, encara no se sap si el joc arribarà en català.

Aquest joc promet ser un festival amb amics i desconeguts per igual, amb un enfocament en la cooperació i el joc en equip. Seguirem pendents de més novetats de KarmaZoo, de la mà de Pastagames i Devolver Digital.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.