Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Devolver Digital anuncia KarmaZoo, un nou títol cooperatiu

Pastagames i Devolver Digital presenten la seva darrera creació: KarmaZoo, un caòtic i divertit joc de plataformes multijugador per a fins a 10 jugadors. El joc fomenta la connexió, la cooperació i ser una bona persona. A KarmaZoo, prens el control d’un dels 50 animals pixelats, i utilitzes les seves habilitats per ajudar-te a tu i al teu equip a trobar la felicitat a través de la cooperació.

En el «mode Loop», treballes en equip amb els teus amics, o desconeguts en línia, per superar una sèrie de nivells dinàmics. Cada vegada més desafiants, que s’adapten a la mida del teu equip i als personatges que hagis triat. El millor de KarmaZoo és que cada cosa bona que facis, d’una manera o altra, et farà guanyar Karma. El qual pots fer servir per desbloquejar nous personatges per a futures partides.

No obstant això, si un dia et lleves amb el peu esquerre, hi ha el «mode Tòtem» que permet que fins a 8 jugadors s’enfrontin en una sèrie de minijocs. El joc té una jugabilitat accessible, compatibilitat multiplataforma entre PC i consoles, un peculiar sistema de comunicació basat en emoticones i suport per a 22 idiomes. Per desgràcia, encara no se sap si el joc arribarà en català.

Aquest joc promet ser un festival amb amics i desconeguts per igual, amb un enfocament en la cooperació i el joc en equip. Seguirem pendents de més novetats de KarmaZoo, de la mà de Pastagames i Devolver Digital.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content