Nintendo

LOST EPIC, la nova proposta dels creadors d’EARTH WARS

Els jugadors que gaudeixin dels jocs d’acció en 2D estaran contents de saber que LOST EPIC ja es troba disponible a Nintendo Switch. Aquest joc està desenvolupat per Team EARTH WARS i publicat per One or Eight. Presenta batalles ràpides que mantindran els jugadors engrescats mentre naveguen per sis mons diferents.

A LOST EPIC, els jugadors assumeixen el paper del «God Slayer», la missió del qual és destruir els llocs sagrats de Sanctum. Fent això, es pot restaurar la pau a la humanitat. El joc presenta art de personatges de Namie, que ha treballat en títols populars com Fate/Grand Order, Arknights i Azur Lane.

A mesura que els jugadors avancin en el joc, es trobaran amb nombrosos enemics que hauran de derrotar per millorar el seu poder d’atac i equipament. Poden equipar-se amb dotzenes d’armes i habilitats màgiques, i fer ús de diversos estils de joc amb un extens arbre d’habilitats. LOST EPIC també presenta un mode multijugador cooperatiu en línia. La comunicació es facilita mitjançant imatges que es poden utilitzar per superar les barreres lingüístiques. A més, els jugadors poden desbloquejar noves recompenses en el mode «New Game+».

El llançament a Nintendo Switch inclourà tot el contingut introduït des de l’inici de l’accés anticipat a Steam, incloent-hi l’actualització 1.01.7. Els jugadors poden experimentar Sanctum amb noves mecàniques de joc, a Nintendo Switch per un preu de 19,39 euros. Per commemorar el llançament de LOST EPIC a Nintendo Switch, EARTH WARS compta amb un descompte especial del 55% fins al 9 de maig.

“La nostra comunitat ha demanat que portem LOST EPIC a Nintendo Switch, i estem contents d’haver pogut satisfer la seva petició”, va dir Team EARTH WARS.