Núvol Ordinador

Neurodeck: Psychological Deckbuilder arriba a Utomik

Utomik, la plataforma de jocs per subscripció, ha anunciat la inclusió de Neurodeck: Psychological Deckbuilder a la seva biblioteca de jocs. Desenvolupat per TavroxGames i publicat per Dear Villagers, és un joc de cartes inspirat en la psicologia, que posa a prova la ment del jugador.

Neurodeck: Psychological Deckbuilder ofereix als jugadors una experiència única de joc de cartes, combinant elements roguelike i de construcció de baralles. El joc es desenvolupa en un món imaginari en què els jugadors han de superar diferents desafiaments mentals, desbloquejant noves habilitats i cartes per construir la seva pròpia baralla.

Aquest joc de TavroxGames ha rebut una bona acollida per part dels aficionats als jocs de cartes. Amb la seva inclusió a la biblioteca de jocs d’Utomik, els subscriptors podran jugar a Neurodeck: Psychological Deckbuilder sense haver de comprar el joc per separat.

A més a més, Neurodeck: Psychological Deckbuilder està disponible ara mateix a Utomik Cloud. De manera que també es pot jugar amb dispositius compatibles com ara televisors o mòbils Android. Aquelles persones que vulguin jugar amb el mòbil, poden fer-ho també amb controls tàctils.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content