Núvol Ordinador

Neurodeck: Psychological Deckbuilder arriba a Utomik

Utomik, la plataforma de jocs per subscripció, ha anunciat la inclusió de Neurodeck: Psychological Deckbuilder a la seva biblioteca de jocs. Desenvolupat per TavroxGames i publicat per Dear Villagers, és un joc de cartes inspirat en la psicologia, que posa a prova la ment del jugador.

Neurodeck: Psychological Deckbuilder ofereix als jugadors una experiència única de joc de cartes, combinant elements roguelike i de construcció de baralles. El joc es desenvolupa en un món imaginari en què els jugadors han de superar diferents desafiaments mentals, desbloquejant noves habilitats i cartes per construir la seva pròpia baralla.

Aquest joc de TavroxGames ha rebut una bona acollida per part dels aficionats als jocs de cartes. Amb la seva inclusió a la biblioteca de jocs d’Utomik, els subscriptors podran jugar a Neurodeck: Psychological Deckbuilder sense haver de comprar el joc per separat.

A més a més, Neurodeck: Psychological Deckbuilder està disponible ara mateix a Utomik Cloud. De manera que també es pot jugar amb dispositius compatibles com ara televisors o mòbils Android. Aquelles persones que vulguin jugar amb el mòbil, poden fer-ho també amb controls tàctils.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.