Nintendo PlayStation Xbox

Velocity Noodle entrega una bona dosi de fideus a consoles

Velocity Noodle ja està disponible a Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox, oferint als jugadors la possibilitat de dominar l’art de l’entrega de fideus instantanis. El joc està ambientat en una ciutat de neó amb nivells desafiants, que inclouen trampes mortals i diferents moviments per dominar.

Amb el seu moviment fluid i estètica pixelada, Velocity Noodle requereix que els jugadors combinin diferents mecàniques, com ara lliscar, teleportar i saltar amb la seva catana, per superar els nivells i trobar la manera més ràpida de completar la seva tasca. El joc també presenta el «Servei Anti-Entrega», que afegeix un nivell extra de dificultat.

Ja llançat a PC amb una valoració positiva del 95% a Steam, les versions de consola presenten nou contingut, incloent-hi nivells, actualitzacions d’art i millores. La versió de PC també s’ha actualitzat gratuïtament. Una versió nativa de PS5 del joc està en desenvolupament i es publicarà separadament en el futur.

Velocity Noodle ja està disponible a PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox, per 12,99 euros, amb un descompte del 20% durant el període inicial de llançament.