Nintendo PlayStation Xbox

Velocity Noodle entrega una bona dosi de fideus a consoles

Velocity Noodle ja està disponible a Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox, oferint als jugadors la possibilitat de dominar l’art de l’entrega de fideus instantanis. El joc està ambientat en una ciutat de neó amb nivells desafiants, que inclouen trampes mortals i diferents moviments per dominar.

Amb el seu moviment fluid i estètica pixelada, Velocity Noodle requereix que els jugadors combinin diferents mecàniques, com ara lliscar, teleportar i saltar amb la seva catana, per superar els nivells i trobar la manera més ràpida de completar la seva tasca. El joc també presenta el «Servei Anti-Entrega», que afegeix un nivell extra de dificultat.

Ja llançat a PC amb una valoració positiva del 95% a Steam, les versions de consola presenten nou contingut, incloent-hi nivells, actualitzacions d’art i millores. La versió de PC també s’ha actualitzat gratuïtament. Una versió nativa de PS5 del joc està en desenvolupament i es publicarà separadament en el futur.

Velocity Noodle ja està disponible a PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox, per 12,99 euros, amb un descompte del 20% durant el període inicial de llançament.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content