Nintendo

La demo de Tents and Trees arriba a Nintendo Switch

Frozax Games ha anunciat el llançament de la demo de Tents and Trees per a Nintendo Switch. La demo presenta el joc de puzles, amb la seva jugabilitat inspirada en la natura i les seves mecàniques relaxants.

Tents and Trees és una nova versió dels jocs de puzles clàssics com els nonogrames i el «pescamines», ambientat en un bosc tranquil. Els jugadors han de col·locar tendes en una graella, assegurant-se que cada arbre tingui una tenda adjacent, seguint les regles específiques de col·locació. Els nivells comencen relativament senzills, i creixen progressivament en mida i complexitat, proporcionant als jugadors una sèrie de reptes on provar les seves habilitats per resoldre puzles.

La demo ofereix als jugadors l’oportunitat de familiaritzar-se amb les regles del joc i gaudir de 15 nivells del joc principal. Tents and Trees també inclou un mode cooperatiu, on els jugadors poden resoldre puzles en companyia.

La demo de Tents and Trees ja es troba disponible a l’eShop de Nintendo Switch. Bona acampada!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content