Jocs en català Sector

El programa d’incubació GameGi mostrarà els seus resultats al Demo Day

El Modern – Centre Audiovisual i Digital de Girona organitzarà demà a les 18:00 hores, la presentació dels projectes participants en la primera edició del programa d’incubació GameGi. L’esdeveniment, anomenat Demo Day, tindrà lloc al Centre Audiovisual i Digital de Girona, i consistirà en una demostració de videojocs i una taula rodona sobre el sector, amb la finalitat de potenciar les comunitats formatives i professionals vinculades al videojoc i a la cultura digital de Girona.

Els projectes dels dos equips incubats aquesta temporada, Artilogics Game Studio i Kinniku Studios, seran presentats durant la jornada, seguida per una exhibició al vestíbul dels videojocs per tal que els assistents puguin provar-los i testejar-los.

La jornada continuarà amb la taula rodona «Desenvolupar videojocs a Girona», que debatrà sobre l’estat del sector dels videojocs a Girona, els projectes i estudis existents a la ciutat i les necessitats que hi ha actualment per tal de dinamitzar aquest sector emergent per tal que s’estableixi al municipi.

En l’acte hi participaran el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, i la directora general de la Direcció General d’Innovació i Cultura Digital de la Generalitat de Catalunya, Marisol López, a més de les persones que intervindran com a ponents en la taula rodona: el CEO de Petoons Studio, Sergio García; el desenvolupador independent Carlos Coronado; l’empresari i programador d’Epic Games Jordi Rovira, i la guanyadora de la beca KREAS pel projecte NEUMES, Júlia Bozzino. La xerrada serà moderada per la CEO de JellyWorld Games, Gisela Vaquero.

L’acte forma part de la programació del primer semestre de 2023 d’El Modern – Centre Audiovisual i Digital de Girona, que inclou ponències i tallers destinats a dinamitzar el sector professional i emergent associat a l’àmbit de les arts digitals, els videojocs i l’audiovisual.