Sector

Panic publica la primera actualització de Catalog per a Playdate amb cinc noves propostes

playdate catalog

Panic, l’empresa de programari responsable de la consola de videojocs portàtil Playdate, ha anunciat el llançament de la primera actualització de Catalog, la seva botiga de jocs per a Playdate. Aquesta actualització inclou cinc propostes per als usuaris de Playdate. El títol estrella d’aquesta actualització és el joc Core Fault, creat per SquidGod i davemakes.

Core Fault es desenvolupa en un planeta on els jugadors controlen un robot miner remot per extreure recursos valuosos mentre naveguen per terrenys hostils. Els jugadors han de recollir tants nuclis com sigui possible evitant obstacles perillosos i enemics. El joc ofereix millores que permeten als jugadors tornar-se més poderosos, fent-lo altament addictiu i entretingut. Aquelles persones que coneguin Vampire Survivors, ho entendran perfectament!

A més de Core Fault, l’actualització de Catalog inclou altres quatre títols. Gravity Express, creat per Nino van Hooff, és un joc on els jugadors transporten càrregues a través de mines abandonades mentre eviten obstacles i mantenen l’eficiència del combustible. Sparrow Solitaire, de Mac & Matt, és un joc de resolució de puzles, perfecte per a jugadors novells i veterans del gènere. Life’s Too Short, de Pixel Ghost, porta els jugadors en una aventura a través d’una mansió espantosa on han de resoldre enigmes per acabar amb una disputa entre dos vampirs. Finalment, Crankulato, de Dustin Mierau, és una calculadora parlant operada amb la manovella de Playdate, que permet als jugadors realitzar càlculs amb precisió.

Catalog es va llançar per primera vegada el 7 de març de 2023, i Panic ha treballat intensament per complir les comandes anticipades de Playdate. Els jocs es poden adquirir en la mateixa consola mitjançant la tecnologia Crank-to-Buy, o a través de la pàgina web oficial. A més, els jocs per a Playdate també es poden instal·lar des de llocs com Itch.io.