Sector

Electronic Arts anuncia FC FUTURES, un pla per invertir en el futbol comunitari

Electronic Arts (EA) ha anunciat FC FUTURES, un pla d’inversió en el futbol comunitari a tot el món, amb l’objectiu de fer créixer el joc per a tothom. El pla inclou inversions durant els pròxims tres anys, en múltiples projectes de futbol base. Això arriba després que EA SPORTS revelés la seva nova identitat de marca, logotip i visió per al futur interactiu del futbol: EA SPORTS FC.

FC FUTURES crearà una biblioteca de pràctiques d’entrenament d’accés públic en cinc idiomes, accés comunitari al futbol i inversió en equips d’entrenament de futbol base. EA s’ha associat amb la UEFA per donar suport al futbol base a través del seu programa. Ian Wright i Emma Hayes són els primers ambaixadors de FC FUTURES i col·laboraran amb EA SPORTS per donar suport al futbol base. EA SPORTS ha definit el futbol interactiu durant 30 anys i ha creat una comunitat mundial de futbol de més de 150 milions de persones a través de múltiples plataformes. Una comunitat que EA SPORTS FC continuarà ampliant amb socis que comparteixen l’objectiu comú d’un futur futbolístic centrat en els aficionats.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content