Ordinador

Enjaulados, nou joc inspirat en obres de literatura clàssica

Desenvolupat per Feeel 3D i dissenyat al hub espanyol Polo Digital de Màlaga, Enjaulados ha estat subvencionat pel Ministeri de Cultura i Esports d’Espanya. Aquest videojoc inspirat en diferents llibres, arribarà a Steam el 18 d’abril.

A Enjaulados, els jugadors es posen en la pell de Sirius, una adolescent que es troba atrapada en un regne digital, envoltada de pantalles i allunyada del món real. Per escapar, ha de navegar per una sèrie de llibres, cadascun basat en una obra de la literatura clàssica. Al llarg del camí, ha de resoldre trencaclosques, derrotar enemics i rescatar criatures místiques.

Els dissenyadors del joc es van inspirar en diversos llibres, com ara Momo, The Nose, Fahrenheit 451, Fictions, No Word from Gurb i Hitchhiker’s Guide to the Galaxy. Cada llibre ofereix un entorn únic perquè Sirius pugui explorar, des del món futurista de Fahrenheit 451 fins als paisatges surrealistes de Ficcions.

Un dels principals reptes del joc és derrotar a Kovalev, que busca mantenir Sirius atrapada al regne digital per sempre. Els jugadors hauran d’utilitzar totes les seves habilitats i enginy per superar les trampes i obstacles, i arribar al final del joc.

https://www.youtube.com/watch?v=IZZRxx4pIrc