Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Endless Dungeon es farà esperar fins al 19 d’octubre

SEGA i Amplitude Studios han anunciat que Endless Dungeon es retrassarà a PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X/S fins al 19 d’octubre.

L’accés anticipat estarà disponible a partir del 17 d’octubre per als jugadors que reservin la Last Wish Digital Edition a PC i a consoles, mentre que la data de llançament per a Nintendo Switch s’anunciarà més endavant. Els jugadors que hagin reservat el joc en botigues digitals poden sol·licitar un reemborsament, si escau, d’acord amb la política de la plataforma.

Inicialment previst per al 18 de maig, aquest temps addicional permetrà a Amplitude incorporar comentaris de la comunitat, a partir dels quals, Amplitude treballarà en millores incloent-hi la dificultat, progressió, jugabilitat, i retocs en general per crear l’experiència roguelite definitiva.

Romain de Waubert, director general i CCO d’Amplitude Studios ha comentat: «Estem agraïts i ens honra que els jugadors estiguin desitjant jugar Endless Dungeon. Els comentaris que hem rebut a través de les nostres sessions OpenDev fins ara, ens ha demostrat que realment tenim alguna cosa especial a les nostres mans i volem assegurar-nos que tenim temps perquè el joc arribi al seu potencial màxim.»

Per agrair a la comunitat la seva paciència, Amplitude Studios ha anunciat que inclourà contingut addicional gratuït per a aquells que hagin reservat el joc a PC i per a aquells que siguin els primers a adquirir-lo el dia del llançament a les consoles.