Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Farworld Pioneers expandirà la seva colònia el 30 de maig

Els aficionats als jocs de supervivència en 2D estaran d’enhorabona. Igloosoft i tinyBuild han anunciat que el llançament de Farworld Pioneers serà el dimarts 30 de maig de 2023. El joc estarà disponible en diverses plataformes, incloses PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X|S, Nintendo Switch, PC i Game Pass. A més, el joc compta amb una demo a Steam.

Farworld Pioneers és un joc de supervivència on els jugadors controlen un equip de científics que s’han estavellat en un planeta alienígena. Els jugadors han d’utilitzar el seu enginy i recursos per sobreviure i prosperar en un entorn perillós i desconegut. Començant només amb un gos i pocs recursos, els jugadors hauran d’explorar el planeta, reunir recursos, construir estructures i ampliar la colònia.

El joc inclou una campanya per a un sol jugador i un mode multijugador que admet fins a 32 persones en un servidor. Els jugadors poden canviar perfectament entre els modes PvP i cooperatiu, i el joc inclou un sistema de faccions dinàmiques que permet als jugadors formar aliances i competir entre ells.

Farworld Pioneers també inclou monstres generats aleatòriament que poden atacar els jugadors en qualsevol moment. A mesura que els jugadors construeixen la seva colònia i acumulen recursos, es tornen més vulnerables a les incursions d’altres jugadors o criatures. Per preparar-se per a aquests atacs, els jugadors han d’explotar matèries primeres, investigar noves tecnologies i equipar els seus supervivents amb els millors equips i armes.

«Farworld Pioneers és una combinació de molts gèneres i mecàniques diferents», explica Rho Watson, fundador i desenvolupador d’Igloosoft. «Hem combinat una experiència sandbox amb IA i mecàniques de construcció per donar als jugadors una raó per estar sempre expandint i millorant la seva colònia».

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content