Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Farworld Pioneers expandirà la seva colònia el 30 de maig

Els aficionats als jocs de supervivència en 2D estaran d’enhorabona. Igloosoft i tinyBuild han anunciat que el llançament de Farworld Pioneers serà el dimarts 30 de maig de 2023. El joc estarà disponible en diverses plataformes, incloses PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X|S, Nintendo Switch, PC i Game Pass. A més, el joc compta amb una demo a Steam.

Farworld Pioneers és un joc de supervivència on els jugadors controlen un equip de científics que s’han estavellat en un planeta alienígena. Els jugadors han d’utilitzar el seu enginy i recursos per sobreviure i prosperar en un entorn perillós i desconegut. Començant només amb un gos i pocs recursos, els jugadors hauran d’explorar el planeta, reunir recursos, construir estructures i ampliar la colònia.

El joc inclou una campanya per a un sol jugador i un mode multijugador que admet fins a 32 persones en un servidor. Els jugadors poden canviar perfectament entre els modes PvP i cooperatiu, i el joc inclou un sistema de faccions dinàmiques que permet als jugadors formar aliances i competir entre ells.

Farworld Pioneers també inclou monstres generats aleatòriament que poden atacar els jugadors en qualsevol moment. A mesura que els jugadors construeixen la seva colònia i acumulen recursos, es tornen més vulnerables a les incursions d’altres jugadors o criatures. Per preparar-se per a aquests atacs, els jugadors han d’explotar matèries primeres, investigar noves tecnologies i equipar els seus supervivents amb els millors equips i armes.

«Farworld Pioneers és una combinació de molts gèneres i mecàniques diferents», explica Rho Watson, fundador i desenvolupador d’Igloosoft. «Hem combinat una experiència sandbox amb IA i mecàniques de construcció per donar als jugadors una raó per estar sempre expandint i millorant la seva colònia».