PlayStation

PlayStation anuncia el catàleg de Plus de maig

Sony ha anunciat la llista de jocs per als membres de PlayStation Plus pel mes de maig. Els membres tindran accés a GRID Legends, Chivalry 2 i Descenders des del dimarts 2 de maig fins al dimarts 6 de juny.

GRID Legends

GRID Legends és una experiència de conducció d’alt voltatge que combina esports de motor emocionants amb una narrativa immersiva. Els jugadors assumiran el paper d’un corredor, navegant per personalitats ferotges, drames en pista i política de paddock. El joc presenta un repartiment de primera categoria i una producció d’una realitat ampliada innovadora. GRID Legends està disponible tant en PS4 com en PS5.

Chivalry 2

Chivalry 2 és un joc d’atac en primera persona multijugador que porta els jugadors al camp de batalla medieval definitiu. El joc presenta conflictes a gran escala ambientats en entorns medievals extensos, incloent-hi terrenys de torneig i assajos de castells a gran escala. Els jugadors poden escollir entre quatre classes diferents i 12 subclasses, cadascuna amb les seves pròpies armes i habilitats úniques. La versió del joc per a PS5 s’executa en 4K a 60 fps. Disponible tant en PS4 com en PS5.

Descenders

Descenders és un joc d’escalada de bicicleta de muntanya que presenta un sistema de física profund que permet als jugadors controlar cada moviment subtil del seu corredor. El joc inclou nivells generats de manera procedimental, oferint salts i pendents diferents cada vegada que els jugadors inicien una nova sessió. Els jugadors poden guanyar mutadors especials i construir el seu sistema de reputació en línia per desbloquejar noves bicicletes i fils. Descenders està disponible en PS4.

La llista de jocs mensuals de PlayStation Plus per al mes de maig ofereix una gamma d’experiències de joc, des de carreres d’alta velocitat fins a batalles medievals intenses. Els membres de PlayStation Plus poden accedir a aquests jocs des del dimarts 2 de maig fins al dimarts 6 de juny.