Jocs en català Nintendo PlayStation Xbox

The Creepy Syndrome presenta 4 històries de terror en català

The Creepy Syndrome presenta 4 històries de terror en català

JanduSoft acaba d’anunciar el llançament del nou joc d’horror de Boomfire Games, The Creepy Syndrome, que estarà disponible a totes les plataformes a partir del 27 d’abril.

The Creepy Syndrome estarà disponible a PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, i Xbox Series, amb un preu de 4,99 euros. A més, el joc compta amb una traducció al català, cortesia del Projecte Ce Trencada.

The Creepy Syndrome és una antologia de quatre històries de terror psicològic, cadascuna amb múltiples finals, que s’entrecreuen i són analitzades per un psiquiatre misteriós. El joc presenta un estil pixelat retro, inspirats per títols de 8-bits entre d’altres, que afegeixen a l’atmosfera sinistra del joc.

En cada història, els jugadors experimentaran jocs que revelen traumes passats, cultes ocults i búnquers maleïts. Cada història té un significat únic que es torna cada vegada més esgarrifós, com més avancen els en el joc. A mesura que els jugadors continuen la seva anàlisi amb el psiquiatre, descobriran una relació misteriosa entre ells mateixos i el psiquiatre, portant a una conclusió impactant i terrorífica.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.