Jocs en català Nintendo PlayStation Xbox

The Creepy Syndrome presenta 4 històries de terror en català

JanduSoft acaba d’anunciar el llançament del nou joc d’horror de Boomfire Games, The Creepy Syndrome, que estarà disponible a totes les plataformes a partir del 27 d’abril.

The Creepy Syndrome estarà disponible a PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, i Xbox Series, amb un preu de 4,99 euros. A més, el joc compta amb una traducció al català, cortesia del Projecte Ce Trencada.

The Creepy Syndrome és una antologia de quatre històries de terror psicològic, cadascuna amb múltiples finals, que s’entrecreuen i són analitzades per un psiquiatre misteriós. El joc presenta un estil pixelat retro, inspirats per títols de 8-bits entre d’altres, que afegeixen a l’atmosfera sinistra del joc.

En cada història, els jugadors experimentaran jocs que revelen traumes passats, cultes ocults i búnquers maleïts. Cada història té un significat únic que es torna cada vegada més esgarrifós, com més avancen els en el joc. A mesura que els jugadors continuen la seva anàlisi amb el psiquiatre, descobriran una relació misteriosa entre ells mateixos i el psiquiatre, portant a una conclusió impactant i terrorífica.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content