Nintendo PlayStation

Papetura rebrà una versió en físic per a PS4, PS5 i Nintendo Switch

L’editor de jocs de terror Feardemic ha anunciat que llançarà versions físiques dels seus populars títols de jocs, començant pel seu aclamat joc d’aventures Papetura. El joc, que va ser fet a mà en paper per una sola persona, ha rebut grans elogis tant per part dels jugadors com de la crítica des del seu llançament digital.

Els jugadors ja poden reservar la versió física de Papetura per a PlayStation 4 i 5, així com per a Nintendo Switch, fins a l’11 de maig. El llançament físic inclou una preciosa portada que adornarà les col·leccions, cosa que la converteix en un imprescindible per als amants dels jocs de terror i aventures.

La decisió de Feardemic d’expandir-se a les versions físiques és una sorpresa benvinguda per als aficionats que han estat esperant impacientment per aconseguir còpies físiques dels seus jocs preferits. La mesura també assenyala una tendència creixent entre els editors de jocs, que reconeixen la importància d’atendre els col·leccionistes i els aficionats que prefereixen les còpies físiques dels jocs.

S’espera que el llançament físic de Papetura sigui només el començament de la incursió de Feardemic en els llançaments de jocs físics. Amb una cartera creixent de jocs únics i aterridors, Feardemic està disposat a tenir un impacte significatiu en el mercat dels jocs físics.