PlayStation Xbox

Feardemic anuncia Project Nightmares Case 36: Henrietta Kedward per a PlayStation i Xbox

Desenvolupat per NC Studio, Project Nightmares Case 36: Henrietta Kedward és un joc d’horror de supervivència, procedimental, que submergeix el jugador en el passat tortuós de Henrietta Kedward, una vella malèfica amb una història fosca. Els jugadors exploraran els seus records a través d’un joguet maligne amb l’ajuda d’un pacient telepàticament dotat.

El joc inclou elements generats de forma procedimental, que mantenen els jugadors alerta, mentre se submergeixen en nivells foscos, il·luminats només amb espelmes. Els puzles del joc i el disseny de so asseguren que els jugadors estaran entusiasmats intentant descobrir els secrets de Henrietta Kedward.

Feardemic, l’editor de jocs d’horror, ha anunciat que el joc estarà disponible a Xbox i PlayStation 4 i 5, el 27 d’abril. El tràiler del joc mostra l’atmosfera aterridora i demostra com els jugadors seran transportats a una nit de malsons mentre s’enfonsen en el passat tortuós de Henrietta Kedward.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content