PlayStation Xbox

Feardemic anuncia Project Nightmares Case 36: Henrietta Kedward per a PlayStation i Xbox

Desenvolupat per NC Studio, Project Nightmares Case 36: Henrietta Kedward és un joc d’horror de supervivència, procedimental, que submergeix el jugador en el passat tortuós de Henrietta Kedward, una vella malèfica amb una història fosca. Els jugadors exploraran els seus records a través d’un joguet maligne amb l’ajuda d’un pacient telepàticament dotat.

El joc inclou elements generats de forma procedimental, que mantenen els jugadors alerta, mentre se submergeixen en nivells foscos, il·luminats només amb espelmes. Els puzles del joc i el disseny de so asseguren que els jugadors estaran entusiasmats intentant descobrir els secrets de Henrietta Kedward.

Feardemic, l’editor de jocs d’horror, ha anunciat que el joc estarà disponible a Xbox i PlayStation 4 i 5, el 27 d’abril. El tràiler del joc mostra l’atmosfera aterridora i demostra com els jugadors seran transportats a una nit de malsons mentre s’enfonsen en el passat tortuós de Henrietta Kedward.