Nintendo Ordinador

Tray Racers! enceta la competició a PC i Nintendo Switch

Bit Loom Games ha anunciat que el seu joc gratuït de curses, Tray Racers!, ja està disponible per a PC i Nintendo Switch.

Encara que el món hagi acabat, només es respira bon rotllo mentre tu i els teus amics sou convidats a relaxar-vos en acollidors campaments, personalitzar els vostres adorables personatges i lliscar pels pendents per a una diversió festiva a Tray Racers! Cap cursa és igual, amb curses generades de manera aleatòria, que ofereixen reptes i oportunitats per al caos cada vegada que la teva safata toca la sorra calenta.

Característiques:

  • Corre fins a 16 jugadors en el caòtic mode multijugador en línia
  • Realitza trucs i combinacions amb la safata
  • Passa temps amb amics, escolta música i passa-t’ho bé al campament
  • Personalitza el teu propi personatge amb moltes opcions cosmètiques
  • Diversió totalment accessible: no sempre guanyar és el més important!
  • Boscos de cactus saltarins, cucs gegants, camells immensos i altres sorpreses et conviden a Tray Racers!

Conjuntament amb el llançament del joc, també s’ha estrenat el Tray Racers! Supporter’s Pack per a PC i Switch. Els jugadors poden ampliar les seves opcions de personalització amb aquest DLC de cosmètics. El Supporter’s Pack es mantindrà actualitzat amb noves opcions cosmètiques i té un preu de 5,89 euros. Amb cada compra, Bit Loom Games plantarà un arbre amb Ecosia.