PlayStation

Square Enix revela la cançó principal de Final Fantasy XVI entre altres novetats

Square Enix ha anunciat novetats del seu esperat joc, Final Fantasy XVI. En una emissió especial de PlayStation State of Play el 13 d’abril, l’empresa ha revelat més detalls sobre els elements del joc. Final Fantasy XVI està ambientat en un món de fantasia fosca, on el destí de la terra depèn dels poderosos Eikons i els Dominants que els controlen.

El protagonista del joc, Clive Rosfield, és un guerrer que ha jurat protegir el seu germà petit Joshua, el Dominant del Fènix. La base de Clive, el Refugi, proporciona als jugadors l’oportunitat de descobrir més sobre el món de Valisthea, parlant amb l’historiador Harpocrates i l’erudita militar Vivian. A més, els jugadors poden entrenar en mode combat, el que serà útil per practicar noves habilitats i combinacions.

També podran accedir a noves aventures des del Refugi llegint els cartells d’«Es busca» per descobrir els monstres que deambulen pel món. Derrotar aquests enemics donarà recompenses d’alt valor. El nou tràiler mostra una varietat de les accions de combat de Clive, les batalles d’Eikon i molt més.

Anunciada la cançó principal

Per afegir emoció, Square Enix també ha anunciat que el popular cantant i compositor Kenshi Yonezu interpretarà la cançó temàtica del joc, «Tsuki Wo Miteita – Moongazing». Yonezu, és conegut pel seu single «Lemon», que va establir un rècord a la història de la música japonesa. Va escriure la cançó específicament per al joc, i va declarar: «Les paraules no poden expressar l’impacte que Final Fantasyha tingut en la meva vida. Gràcies.»

Naoki Yoshida, el productor de Final Fantasy XVI, va dir: «Quan vaig saber que podríem treballar amb el senyor Yonezu, no només vaig quedar sorprès, sinó que també vaig estar molt content. Soc un gran fan del treball del senyor Yonezu i sé que té una passió per crear música que ressona a través de les generacions, així que estava segur que seria capaç de capturar el món, la història i els temes de Final Fantasy XVI. No només és un artista increïble, sinó també un jugador àvid i un fan de Final Fantasy.»

Final Fantasy XVI està previst que es llanci exclusivament per a PlayStation 5 el 22 de juny de 2023.