Nintendo PlayStation

FINAL FANTASY Pixel Remaster ja disponible a PlayStation 4 i Nintendo Switch

Square Enix ha anunciat que la sèrie Final Fantasy Pixel Remaster, que anteriorment només estava disponible a Steam i plataformes mòbils, ara està disponible per a PlayStation 4 i Nintendo Switch. La sèrie inclou Final Fantasy I a VI i combina la màgia dels originals amb millores en la jugabilitat, mantenint el disseny retro d’aquests jocs clàssics.

A més del contingut original, els jugadors de PS4 i Nintendo Switch poden esperar algunes funcions úniques, com l’opció de canviar entre les bandes sonores millorades i les originals. Els jugadors també poden optar per utilitzar la tipografia per defecte del joc o una tipografia pixelada. Els jugadors de PS4 i Nintendo Switch també poden gaudir de funcions addicionals, com desactivar els enfrontaments aleatoris i ajustar els multiplicadors d’experiència entre 0 i 4.

Extres inclossos

Els sis títols de la sèrie Final Fantasy Pixel Remaster es poden comprar digitalment de forma individual o com a sèrie completa en el paquet Final Fantasy I-VI a través de la PlayStation Store o la Nintendo eShop. Els jugadors que comprin jocs de manera individual abans del 25 de maig de 2023, rebran dos fons d’escriptori temàtics a la Nintendo Switch, o un tema i avatar a la PS4 segons els jocs comprats. Els jugadors que comprin la sèrie completa del paquet Final Fantasy I-VI abans del 25 de maig de 2023, rebran tots els 12 fons d’escriptori temàtics a la Nintendo Switch, o cada tema i avatar inclosos amb els jocs individuals a la PS4, que són un total de sis temes i sis avatars.

Els fans de la sèrie Final Fantasy estan emocionats per la nova versió, ja que ara poden experimentar els seus jocs preferits a aquestes consoles. La capacitat de canviar entre les bandes sonores i les tipografies dins del joc, és una característica que molts jugadors aprecien.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content