Nintendo PlayStation

FINAL FANTASY Pixel Remaster ja disponible a PlayStation 4 i Nintendo Switch

Square Enix ha anunciat que la sèrie Final Fantasy Pixel Remaster, que anteriorment només estava disponible a Steam i plataformes mòbils, ara està disponible per a PlayStation 4 i Nintendo Switch. La sèrie inclou Final Fantasy I a VI i combina la màgia dels originals amb millores en la jugabilitat, mantenint el disseny retro d’aquests jocs clàssics.

A més del contingut original, els jugadors de PS4 i Nintendo Switch poden esperar algunes funcions úniques, com l’opció de canviar entre les bandes sonores millorades i les originals. Els jugadors també poden optar per utilitzar la tipografia per defecte del joc o una tipografia pixelada. Els jugadors de PS4 i Nintendo Switch també poden gaudir de funcions addicionals, com desactivar els enfrontaments aleatoris i ajustar els multiplicadors d’experiència entre 0 i 4.

Extres inclossos

Els sis títols de la sèrie Final Fantasy Pixel Remaster es poden comprar digitalment de forma individual o com a sèrie completa en el paquet Final Fantasy I-VI a través de la PlayStation Store o la Nintendo eShop. Els jugadors que comprin jocs de manera individual abans del 25 de maig de 2023, rebran dos fons d’escriptori temàtics a la Nintendo Switch, o un tema i avatar a la PS4 segons els jocs comprats. Els jugadors que comprin la sèrie completa del paquet Final Fantasy I-VI abans del 25 de maig de 2023, rebran tots els 12 fons d’escriptori temàtics a la Nintendo Switch, o cada tema i avatar inclosos amb els jocs individuals a la PS4, que són un total de sis temes i sis avatars.

Els fans de la sèrie Final Fantasy estan emocionats per la nova versió, ja que ara poden experimentar els seus jocs preferits a aquestes consoles. La capacitat de canviar entre les bandes sonores i les tipografies dins del joc, és una característica que molts jugadors aprecien.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.