Nintendo Ordinador PlayStation

Minabo mostra la seva profunda jugabilitat

Minabo mostra la seva profunda jugabilitat

DevilishGames i SelectaPlay acaben d’estrenar un nou tràiler mostrant la jugabilitat de Minabo – A Walk Through Life. El joc independent arribarà a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 i PC el 28 d’abril. Aquest tràiler dóna als jugadors una idea del que poden esperar del simulador social.

Minabo permet als jugadors experimentar el cicle de la vida, des del principi fins al final, cultivant el seu propi nap, i interactuant amb altres naps i l’entorn. El joc està dissenyat per desafiar els jugadors amb decisions difícils, en relació amb les interaccions socials, com ara casar-se i tenir fills, o mantenir-se solter i cuidar dels pares en els seus últims dies. Minabo – A Walk Through Life és una metàfora de la vida, on els jugadors han de desenvolupar relacions, i completar missions que canvien la vida.

El nou tràiler revela una vista prèvia de la primera missió del joc. Els jugadors podran explorar el món de Minabo i conèixer els seus personatges simpàtics.

Minabo – A Walk Through Life també inclou un mode lliure, on els jugadors poden seguir noves rutes i tornar a jugar el joc per explorar diferents possibilitats. Tothom pot compartir la història de la seva vida de Minabo a les xarxes socials, afegint una capa extra d’interacció social al joc.

El joc ha comptat amb comentaris de consellers i psicòlegs durant el seu desenvolupament, assegurant un enfocament profund i pensat per als temes del joc. A més, s’ha confirmat que el joc arribarà a Xbox més endavant.