Nintendo

Anunciada la data de llançament de l’última expansió de Xenoblade Chronicles 3 i nous amiibo

El volum 4 del passi d’expansió de Xenoblade Chronicles 3, «Futurs redimits», està previst que arribi a Nintendo Switch el 25 d’abril, marcant la darrera entrega del passi. Els jugadors s’aventuraran en un escenari original, que té lloc abans dels esdeveniments del joc principal. Inclou una barreja de personatges nous i coneguts de la sèrie Xenoblade Chronicles.

El tràiler del passi d’expansió ofereix una vista prèvia de l’escenari, on els jugadors s’enfronten al conflicte entre Keves i Agnus. Noah i Mio lideren un grup de sis soldats que intenten descobrir una nova amenaça que és molt més gran que la lluita que han mantingut durant anys. Els jugadors podran travessar paisatges èpics, lluitar contra criatures ferotges i lluitar per trencar el cicle interminable de violència que lliga les seves terres.

Una de les característiques notables de «Futurs redimits» és el nou mecanisme de lluita anomenat “Unity Combo”, que permet que dos personatges ataquin de forma unísona.

Anunciats nous amiibo de Xenoblade

El 21 de juliol, les figures d’amiibo de Pyra i Mythra estaran disponibles en un paquet de dos. Escanejant l’amiibo de Pyra o Mythra a Xenoblade Chronicles 3, els jugadors poden canviar l’aparença de l’espasa. A més, els jugadors poden esperar noves figures d’amiibo de Noah i Mio, amb més detalls que es revelaran aviat.