Nintendo

Dango Dash arriba a GameBoy Color en físic i digital

Incube8 Games i Rebusmind, dues companyies de videojocs amb seu a Montreal, Canadà, han anunciat el llançament de Dango Dash per a la Nintendo GameBoy Color. El joc d’aventures i plataformes ara està disponible en cartutxos físics i versions digitals. També podeu provar una versió gratuïta del joc a itch.io.

Amb una trama ambientada en un món on una catàstrofe misteriosa ha deixat la humanitat vivint en illes flotants enmig d’un mar de núvols, Dango Dash segueix la història d’un jove anomenat Dango. El protagonista viu en una petita vila d’una d’aquestes illes. La missió és salvar la seva comunitat de les intencions malignes del clan ninja Hanami.

Dango Dash combina una trama captivadora amb acció frenètica, creant una experiència de joc immersiva. Els jugadors han d’ajudar en Dango mentre navega per entorns imaginatius, lluita contra enemics i fa avançar la història ajudant als habitants de la vila.

El joc està disponible en dues edicions: Standard i LITE. L’edició Standard inclou una caixa precintada, un cartutx clar gris, un protector de cartutx clar, un manual d’instruccions, una fulla d’adhesius i una PCB serigrafiada amb imatges a la part posterior. L’edició LITE només inclou un cartutx clar gris.

La banda sonora del joc ha estat creada per Scott Semanski. El joc combina plataformes tradicionals amb aventures a l’estil Zelda.