Mòbil Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

OXENFREE II: Lost Signals arribarà el 12 de juliol

OXENFREE II: Lost Signals arribarà el 12 de juliol

Night School, un estudi de Netflix, ha anunciat la data de llançament d’OXENFREE II: Lost Signals durant l’Indie World de Nintendo. El joc de terror sobrenatural estarà disponible el 12 de juliol, a Nintendo Switch, PlayStation 5 i 4, i Steam (PC i Mac). El joc també arribarà a dispositius mòbils a través de l’aplicació de Netflix. De manera que els subscriptors hi podran jugar, sense anuncis i tarifes addicionals.

Situat cinc anys després dels esdeveniments d’OXENFREE, la seqüela presenta un nou repartiment de personatges i una història original. Els jugadors assumeixen el paper de Riley Poverly, una investigadora ambiental, que torna a la seva ciutat natal de Camena per investigar senyals de freqüència de ràdio anormals que provoquen pertorbacions en els equips electrònics. Riley es veu embolicada en un misteri sobrenatural que la porta a Edwards Island, on descobreix una llarga història d’esdeveniments fantasmagòrics.

OXENFREE II: Lost Signals ha estat una labor d’amor per a Night School, i el cofundador i director de l’estudi, Sean Krankel, diu que el joc explora l’essència de l’original mentre submergeix els jugadors en una nova història. El joc presenta el sistema de diàleg característic de Night School, portant els jugadors en un viatge inesperat on poden modelar la seva experiència de maneres sorprenents.

El joc serà llançat amb suport per interfície i subtítols localitzats en 32 idiomes. Per desgràcia, encara no s’ha confirmat si el català és un d’aquests idiomes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.