Ordinador PlayStation

Thunderful llança una demo de Viewfinder

Viewfinder Snapshot, la versió de demostració del joc de puzles, Viewfinder, ja està disponible a Steam. La demostració gratuïta serà part del Steam Puzzle Fest, que pendrà lloc del 24 d’abril a l’1 de maig. Viewfinder Snapshot permetrà als jugadors experimentar amb la mecànica del joc que modifica el món i els donarà una idea del que poden esperar de la versió completa, que està prevista que es llanci més endavant aquest any.

Desenvolupat per Sad Owl Studios i publicat per Thunderful, Viewfinder és un joc d’aventura de puzles en primera persona que gira al voltant de l’ús de fotos, pintures, esbossos, captures de pantalla i cartells per modificar l’entorn del jugador. Aquesta mecànica única ofereix als jugadors una nova forma d’interactuar amb el món i els desafia a pensar fora de la caixa quan resolen els puzles.

Viewfinder Snapshot presentarà als jugadors la mecànica del joc i els proporcionarà uns quants puzles al principi del joc on trobaran fotos i experimentaran amb les possibilitats d’utilitzar Viewfinder per modificar el món. La demostració avançarà després a nivells posteriors, on els jugadors rebran una càmera per fer les seves pròpies fotos i usar-les per resoldre puzles.

La demostració promet oferir una experiència única, amb algunes sorpreses amagades i ous de Pasqua per als jugadors amb ulls d’àguila. Amb el llançament de la versió completa previst per més endavant aquest any, Viewfinder s’ha convertit en un dels jocs indie més esperats del 2023.

Viewfinder estarà disponible a PC i PlayStation 5 com a llançament exclusiu per a consoles. Els jugadors poden descarregar Viewfinder Snapshot a Steam avui mateix per experimentar la mecànica que modifica el món del joc.