Jocs en català Ordinador

Helltaker s’estrena en català gràcies a Projecte Ce Trencada

Helltaker s’estrena en català gràcies a Projecte Ce Trencada

El grup català sense ànim de lucre, Projecte Ce Trencada, ha publicat avui la traducció comunitària al català del popular videojoc Helltaker. Aquesta notícia és una gran novetat per als fans dels videojocs. Doncs ara, podran jugar a aquest divertit i aclamat joc en la nostra llengua.

Helltaker és un videojoc d’acció en el qual el jugador ha de superar una sèrie de trencaclosques per aconseguir el seu objectiu final: flirtejar amb diablesses. El joc és conegut per la seva jugabilitat addictiva i la seva temàtica, que ha captivat a molts jugadors.

El Projecte Ce Trencada és un grup de traductors que comparteixen la seva passió pels videojocs. Arran d’aquest interès en comú pels videojocs i la llengua catalana, es dediquen a traduir diferents jocs al català de manera totalment voluntària.

La traducció comunitària de Helltaker és una notícia molt benvinguda, i demostra una vegada més la incansable tasca que el Projecte Ce Trencada duu a terme. Ja sigui en projectes oficials, com traduccions totalment comunitàries. Esperem que aquesta notícia animi a més desenvolupadors de videojocs a localitzar els seus jocs en català. Així doncs, es promogui l’ús de la llengua catalana en aquesta indústria en constant creixement.

Trobareu la traducció catalana de Helltaker i molts altres jocs aquí.