Nintendo

Hi-Rez abaixa la persiana de Rogue Company a Nintendo Switch

Rogue Company ja no serà compatible amb la Nintendo Switch després del 20 de juny de 2023. Segons Hi-Rez Studios, aquesta decisió s’ha pres després de molta consideració per part de l’equip de desenvolupament. El qual va trobar que el rendiment del joc a Switch no està a l’altura dels seus estàndards i no poden oferir el nivell de suport que els jugadors es mereixen.

En un comunicat, els desenvolupadors han anunciat que les compres al joc amb diners reals ja no estaran disponibles a la Nintendo Switch. A més, les compres de Nintendo eShop es desactivaran tan aviat com sigui possible. Tanmateix, els jugadors que vulguin continuar jugant al joc poden utilitzar l’enllaç del compte de Hi-Rez per reprendre el seu progrés en una altra plataforma.

Tot i que la decisió pot ser decebedora per a la comunitat, els desenvolupadors han assegurat que han treballat de valent per trobar solucions per a diversos problemes específics de Switch en el passat. Malauradament, importants reptes tècnics impedeixen que l’empresa continuï donant suport a la plataforma.

La decisió de posar fi al suport per a la versió de Switch de Rogue Company permetrà a l’equip de desenvolupament centrar-se a oferir un millor suport i actualitzacions per als jugadors d’altres plataformes. Els desenvolupadors continuaran dedicant-se a oferir suport total per al joc a PC, PlayStation i Xbox.

La botiga del joc de la plataforma Switch encara estarà disponible per als jugadors fins al 20 de juny de 2023. Això no afectarà ningú que hagi enllaçat el seu compte i estigui jugant en una altra plataforma, ha aclarit Hi.Rez.

1 comentari

  1. Paladins s'acomiada de Nintendo Switch - Nou Joc

    11/04/2023

    […] arriba després d’un comunicat similar sobre el futur de Rogue Legacy a Nintendo Switch. Sembla que les prioritats de Hi-Rez estudio han canviat, i prefereixen centrar-se en PC i les […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content