Nintendo

Hi-Rez abaixa la persiana de Rogue Company a Nintendo Switch

Rogue Company ja no serà compatible amb la Nintendo Switch després del 20 de juny de 2023. Segons Hi-Rez Studios, aquesta decisió s’ha pres després de molta consideració per part de l’equip de desenvolupament. El qual va trobar que el rendiment del joc a Switch no està a l’altura dels seus estàndards i no poden oferir el nivell de suport que els jugadors es mereixen.

En un comunicat, els desenvolupadors han anunciat que les compres al joc amb diners reals ja no estaran disponibles a la Nintendo Switch. A més, les compres de Nintendo eShop es desactivaran tan aviat com sigui possible. Tanmateix, els jugadors que vulguin continuar jugant al joc poden utilitzar l’enllaç del compte de Hi-Rez per reprendre el seu progrés en una altra plataforma.

Tot i que la decisió pot ser decebedora per a la comunitat, els desenvolupadors han assegurat que han treballat de valent per trobar solucions per a diversos problemes específics de Switch en el passat. Malauradament, importants reptes tècnics impedeixen que l’empresa continuï donant suport a la plataforma.

La decisió de posar fi al suport per a la versió de Switch de Rogue Company permetrà a l’equip de desenvolupament centrar-se a oferir un millor suport i actualitzacions per als jugadors d’altres plataformes. Els desenvolupadors continuaran dedicant-se a oferir suport total per al joc a PC, PlayStation i Xbox.

La botiga del joc de la plataforma Switch encara estarà disponible per als jugadors fins al 20 de juny de 2023. Això no afectarà ningú que hagi enllaçat el seu compte i estigui jugant en una altra plataforma, ha aclarit Hi.Rez.

1 comentari

  1. Paladins s'acomiada de Nintendo Switch - Nou Joc

    11/04/2023

    […] arriba després d’un comunicat similar sobre el futur de Rogue Legacy a Nintendo Switch. Sembla que les prioritats de Hi-Rez estudio han canviat, i prefereixen centrar-se en PC i les […]

Els comentaris estan tancats.