Nintendo PlayStation

Meridiem Games publicarà Die After Sunset en format físic

Meridiem Games publicarà Die After Sunset en format físic

La distribuïdora Meridiem Games ha anunciat avui que Die After Sunset s’estrenarà en format físic el juliol de 2023 per a PlayStation 5 i Nintendo Switch.

El joc ens posa en el rol de liderar la resistència contra els Murkors, uns alienígenes que estan atacant la Terra. Converteix-te en un veritable defensor del planeta viatjant en el temps i lluitant en cinc nivells gegantins, cadascun amb un enemic final. Completa missions a contrarellotge per millorar el teu poder i experimenta amb centenars de combinacions d’objectes per trobar equip perfecte. Augmenta la teva energia després de cada partida, desbloqueja noves armes i poders completant desafiaments i lluita estratègicament contra els Murkors a zones il·luminades pel sol.

Per desgràcia el joc arribarà a Nintendo Switch en format Code in a Box, per la qual cosa no serà un format físic estàndard. En canvi, a PlayStation 5, arribarà totalment en físic amb el joc al disc. Totes dues versions costaran el mateix: 19,99 euros. Més informació i reserves aquí.