Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Super Bomberman R 2 confirma la seva data de llançament

Super Bomberman R 2 confirma la seva data de llançament

KONAMI ha confirmat la data de llançament de Super Bomberman R 2, la segona part del que es pot considerar reboot de la mítica franquícia.

El joc s’estrenarà a Europa i els Estats Units de manera digital el dimecres 13 de setembre, mentre que la versió física del joc arribarà l’endemà, el dijous 14 de setembre. Tant la versió digital com física costaran 49,99 euros. També cal recordar que el joc arribarà a Steam, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X|S, i Nintendo Switch.

El joc ja compta amb una fitxa a Steam, la qual destaca la següent informació:

Amb noves aventures i modes de joc, ofereix el volum més gran de contingut de la història de la saga.

El títol no només inclou batalles fora de línia que es poden jugar amb familiars i amics, sinó també batalles en línia que connecten jugadors de tot el món, a més de la manera per a un sol jugador.

A banda de les maneres ja conegudes «Estàndard», «Gran premi» i «Batalla 64», hi ha una nova manera de batalla anomenada «Castell» en què els jugadors es divideixen en bàndol atacant i bàndol del castell per lluitar per un tresor!

També s’ha afegit la funció «Editor de nivells», que permet als jugadors crear els seus propis escenaris per a «Castell» i compartir-los en línia amb jugadors de tot el món.

Divertim-nos junts a «SUPER BOMBERMAN R 2»!