Jocs en català Sector

Estrenem el canal de Nou Joc a Telegram

Benvingudes i benvinguts a Nou Joc, la teva font en català de notícies i informació sobre el món dels videojocs. Avui, ens plau anunciar la creació del nostre canal de Telegram, on compartirem totes les notícies publicades al moment.

A través del nostre canal de Telegram, les persones interessades podran estar al dia amb les últimes notícies i tendències del món dels videojocs. Aquelles persones que ho vulguin, rebran notificacions immediates cada vegada que es publiqui un article nou al nostre lloc web. D’aquesta manera, podran accedir-hi des de Telegram amb un sol clic.

Gràcies!

També, volem aprofitar aquesta ocasió per expressar el nostre més sincer agraïment per la càlida benvinguda que ens heu brindat en aquests primers dies de vida de la pàgina web. És un honor poder formar part d’aquesta gran comunitat de jugadors de parla catalana. Ens sentim molt emocionats per començar a compartir amb vosaltres les principals notícies i novetats de la indústria dels videojocs.

Volem destacar que Joc Nou és un projecte nascut de la passió pel món dels videojocs i la voluntat de contribuir a fer del català una llengua més present i viva en el món digital. Som un petit grup d’amics que volen aportar el seu granet de sorra per tal de fer créixer la nostra llengua. També en el context dels videojocs.

Ens agradaria fer una menció especial a les diferents comunitats de jugadors de parla catalana, així com Gaming.cat i el Projecte Ce Trencada, per la seva tasca en promoure l’ús del català en els videojocs i fer visible la presència de la llengua catalana en aquest àmbit.

De nou, moltes gràcies per la vostra acollida i suport. Estem molt emocionats de començar aquesta nova aventura amb tots vosaltres i esperem poder oferir-vos contingut de qualitat. Així doncs, us animem a subscriure-us al nostre canal de Telegram per estar al dia amb les últimes notícies. Fins a reveure!

Imatge per rawpixel.com a Freepik

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content